Ketnet Zomertour strijkt neer in Zeebrugge

De ketnet Zomertour komt naar Zeebrugge © Ketnet
Stefan Vankerkhoven

De Ketnet Zomertour is op zondag 10 juli te gast in Zeebrugge met een indrukwekkende line-up. Er wordt bijgevolg massa’s volk, veel families met jonge kinderen, verwacht in de strandwijk.

Tussen 14 en 17 uur vinden er optredens plaats op het strand van Sarah & Bavo, Kaatje, Kamiel & Viktor, GameKeepers, Nachtwacht, Samson & Marie, de KetnetBand en #LikeMe.

Ketnet voorziet in samenwerking met Fabric Magic ook randanimatie, van springkastelen tot een speciaal voor de allerkleinsten ingericht peuterhoekje. In het Ketnet-lab kunnen bezoekers met hun favoriete Ketnet-sterren de leukste workshops volgen.

Jeugdig volk

“#LikeMe vulde dit jaar al liefst negen keer de Lotto Arena en met gemiddeld honderd shows per jaar is de KetnetBand met voorsprong de belangrijkste band voor kinderen,” zegt schepen van Jeugd Mathijs Goderis. “Bovendien is dit evenement volledig gratis. We verwachten dus veel jeugdig volk in Zeebrugge, maar ook ouders zijn uiteraard van harte welkom.”

Volgens schepen van Toerisme Mieke Hoste past dit event, gericht op gezinnen met kinderen, mooi binnen de evenementenmix die de stad Brugge deze zomer in Zeebrugge wil brengen: “Het belooft één groot feest te worden en daar zijn we goed op voorbereid. De Stad voorziet in extra sanitaire voorzieningen voor de kinderen en stelt tussen 10 en 19 uur ook de site Knapen (Veerbootstraat) als extra parking open. Met de trein komen blijft weliswaar het interessantst. De trein brengt bezoekers namelijk elk uur tot aan het strand.”

Info

Meer info over de Ketnet Zomertour staat op ouders.ketnet.be. Meer info over alle troeven en events in Zeebrugge staat op www.visitbruges.be/zeebrugge.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.