De Olympische Spelen komen op 27 en 28 juli naar Knokke-Heist

© (Foto GF)
Dirk Meulders
Dirk Meulders Medewerker KW

Op dinsdag 27 en woensdag 28 juli kunnen de badgasten in Knokke-Heist in de Bridgestonetruck een unieke sportieve uitdaging aangaan. Als partner van de Olympische Spelen biedt Bridgestone de kans om het op te nemen tegen internationale atleten in vijf verschillende sportdisciplines.

“Bandenfabrikant Bridgestone bezoekt na Nantes, Parijs en Nice nu ook de Belgische kust. In de Olympic Truck waagden al duizenden sportievelingen zich aan een duel met een selectie van internationale succesvolle Olympische atleten. Nu is het aan de bezoekers en inwoners van Knokke-Heist en toeristen om het beste van zichzelf te geven. Plaats van afspraak is het Evenementenstrand”, vertelt verantwoordelijke Jochem Goovaerts.

“Bezoekers kunnen het virtuele duel aangaan met vijf topatleten. Zwemmer Gregorio Paltrinieri (winnaar van een Gouden Medaille voor Italië). Taekwondo-atleet Lutalo Muhammad (winnaar van een Zilveren en Bronzen Medaille voor het Verenigd Koninkrijk), sprinter Christophe Lemaitre (winnaar van een Bronzen Medaille voor Frankrijk. Turner Fabian Hambüchen (won Goud, Zilver en Brons voor Duitsland). Den handballer Karol Bielecki (Olympisch topschutter en winnaar van een Zilveren en Bronzen Medaille op een WK met Polen).

Wie zich minder geroepen voelt om het op te nemen tegen deze kampioenen kan deelnemen aan een van de creatieve activiteiten, zoals een workshop Japanse kalligrafie Verder kunnen bezoekers van de truck ook de nieuwste bandeninnovaties ontdekken. Vanzelfsprekend is alles gratis en wordt alles helemaal coronaproof georganiseerd.”

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten