https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Darts on Tour houdt halt in Roeselare

© (Foto BF)
Redactie KW

Dat darts hot is, kan niemand ontkennen. Na de grootste darters aan het werk te zien in verschillende competities, is het aan Vlaanderen om zelf een pijltje te gooien. Dat kan dankzij ‘Darts on Tour’, een initiatief van VTM 2. De dartstruck streek zaterdagochtend neer op het Polenplein in Roeselare. Amateur-darters kunnen er nog tot 18u tonen wat ze in hun mars hebben.

VTM 2 lanceert deze zomer ‘Darts On Tour’. Nog tot en met zaterdag 14 augustus trekt de dartstruck van VTM 2 doorheen Vlaanderen en houdt halt in vijf steden: Sint-Niklaas, Middelkerke, Roeselare, Lier en Vilvoorde. Sint-Niklaas en Middelkerke waren reeds aan de beurt, zaterdagochtend parkeerde de dartstruck op het Polenplein. “We zijn heel tevreden met de opkomst deze ochtend. In Sint-Niklaas was er kermis, in Middelkerke stonden we op de dijk. Van Roeselare wisten we niet goed wat we er moesten van verwachten”, aldus Evita Bellings van de organisatie.

Van boekhouders tot elektriciens, sinds 10 uur schuiven tal van enthousiaste dartsspelers aan de dartsbus aan. Wie voor 18 uur met drie pijltjes het best gooit, wint een verblijf in Tenerife. “Ik nam al deel in Middelkerke en scoorde daar maar tien punten. Vandaag deed ik het een pak beter en gooide 100”, aldus Dennis Laleman uit Zwevezele. Hij speelt sinds een viertal maanden darts. “Door de goede resultaten van ‘Dancing Dimi’ begon ik ook met spelen. Dergelijke evenementen zijn erg fijn.” (BF)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten