Lunchen bij Noon kan nu ook in Waregem

Maaike Vanlaeke biedt in Noon ook elke middag een lunchdeal aan. (foto PNW)© PNW
Maaike Vanlaeke biedt in Noon ook elke middag een lunchdeal aan. (foto PNW)© PNW
Redactie KW

Sinds deze week is de Stormestraat een adresje rijker. Maaike Vanlaeke, de bezielster van de bekende lunchbar Noon uit Deerlijk, opent een tweede vestiging.

Sinds 2011 staat lunchbar Noon in Deerlijk iedere dag garant voor een fijne, gezonde en gevarieerde keuken. Bart en Katrijn schrijven sinds begin 2020 zelfstandig verder aan het Deerlijkse Noon-verhaal. Maaike kopieerde de succesformule naar een nieuwbouwpand in de Stormestraat, op de plaats waar de voormalige elektronicawinkel Tandy zat. “Het speelde al een tijdje om in Waregem iets te beginnen. Het is fijn dat die droom nu werkelijkheid wordt”, vertelt ze.

In de tweede lunchbar Noon, die gekenmerkt wordt door een strakke maar gezellige industriële look, is er plaats voor 85 mensen. Buiten kunnen 30 mensen genieten van het zonneterras. Naast pasta’s, wraps en salades kan je ook elke weekdag kiezen voor de lunchdeal. “Dat is onze dagschotel. Voor 15 euro krijg je soep en een hoofdgerecht. Dat is bijvoorbeeld risotto met scampi’s en asperges of courgetterolletjes met gehakt en pasta”, vervolgt Maaike, die bijgestaan wordt door een driekoppig jong team.

De horecazaak is op maandag open vanaf 11.30 tot 17.30 uur en op andere weekdagen al vanaf 10.30 uur. Op zaterdag kan je er tussen 9.30 en 17.30 uur terecht. Zondag blijft lunchbar Noon gesloten. “In de voor- en namiddag zetten we in op koffie en zoetigheden, zoals chocoladefondue, dame blanche, een trio van sorbet, huisgemaakte cheese cake of heerlijke brownie”, stelt Maaike. “Op die manier willen we ook de shoppers verleiden om een tussenstopje te maken.” (PNW)

Info: Facebookpagina Lunchbar Noon Waregem of op Instagram noon.waregem. Reserveren kan op 056 32 55 33

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.