Hamburgerfans Syme en Ruben openen eigen zaak BRGRS. in Waregem

“We serveren twaalf premium-hamburgers”, vertelt Syme Verhaeghe.© PNW
“We serveren twaalf premium-hamburgers”, vertelt Syme Verhaeghe.© PNW
Redactie KW

Met BRGRS. (lees: burgers) krijgt Waregem er een heus hamburgerrestaurant bij. Dit weekend openen Syme Verhaeghe en Ruben Maertens hun gloednieuwe zaak langs de Noorderlaan, nabij het station: “Waregem had nood aan een plek waar je lekkere hamburgers kan krijgen.”

BRGRS. huist in het pand van een voormalige schoenmaker. Drijvende krachten zijn Syme Verhaeghe (24) uit Vichte en Ruben Maertens (23) uit Waregem. Het duo verkoopt vanaf zaterdag premium-hamburgers met bijgerechten zoals frietjes, wedges en zoete aardappel. “Ons assortiment bestaat uit twaalf verschillende hamburgers met rundsvlees, vis, kip of een vegetarische variant”, vertellen ze. “Het zijn echt kwaliteitsvolle hamburgers.”

Ook takeaway

Toch moet je er niet al te diep in de buidel voor tasten. “Een hamburger kost tussen 7,5 en 9,5 euro. Er is ook een studentenmenu: voor 10 euro krijg je een hamburger, frietjes en een drankje”, vertelt Syme, die het gezicht van de zaak wordt en zelf een grote fan is van hamburgers.

In de zaak is er plaats voor een tiental mensen, maar het is vooral de bedoeling om in te zetten op afhaling en levering. “Door corona heeft takeaway echt aan populariteit gewonnen en we vermoeden dat dat wel nog even zo zal blijven”, legt Ruben uit. Vanaf 8 juli is het ook de bedoeling dat BRGRS. aan huis levert in Waregem en omgeving.”

Het hamburgerrestaurant zal elke weekdag open zijn van 11.30 tot 13.30 uur en van 17.30 tot 22 uur, op vrijdag tot 23 uur. Op zaterdag is dat van 11.30 tot 14 uur en van 17.30 tot 23 uur, ’s zondags is dat tot 22.30 uur. Syme en Ruben zijn nog op zoek naar jobstudenten en flexijobbers. Wie interesse heeft, mag contact opnemen via jobs@brgrs.be. (PNW)

Info: www.brgrs.be en op Instagram brgrs_be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier