Frietpunt in Jabbeke krijgt flinke opknapbeurt

Nathalie Theys en Samy De Paepe.© Davy Coghe
Nathalie Theys en Samy De Paepe.© Davy Coghe
Redactie KW

De uitbaters van de frituur ‘het Frietpunt’ in Jabbeke maakten gebruik van de coronacrisis om hun zaak op te knappen en te vernieuwen. De vaste klanten zijn alvast uitermate positief over de veranderingen.

De eigenaars, Nathalie Theys (49) en Samy De Paepe (44), baten al sinds 2010 frituur ‘Frietpunt’ uit in Jabbeke. “De veranderingen zijn eigenlijk totaal onverwacht gekomen”, zegt mede-eigenares Nathalie.

Twee intensieve weken

“We stelden op een dag vast dat onze friteuse het had begeven. De herstellingskosten hiervoor lagen vrij hoog en zo kozen we ervoor de gehele zaak te vernieuwen. Bij de verbouwingen focusten we erg op ergonomie, om minder stappen te zetten en minder te buigen. We zijn gestart met de verbouwingen op 7 maart en hebben alles zelf uitgebroken, van de friteuse tot het plafond en de muren. Na een goede twee weken van intensieve verbouwingen, konden we onze zaak opnieuw openen op 18 maart. Ons aanbod en de klantgerichte service zijn hetzelfde gebleven. We kijken er enorm naar uit om iedereen te verwelkomen in ons nieuw interieur. Onze vaste klanten zijn alvast enorm positief met de veranderingen. Zo hebben we ook talrijke cadeautjes en bloemen ontvangen om onze zaak nog meer op te fleuren.” (NC)

Frietpunt, Constant Permekelaan 85, 8490 Jabbeke

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.