Proximus Pop-Up Arena Middelkerke officieel geopend

De pop-up arena werd onder een stralende zon officieel geopend.© LC
De pop-up arena werd onder een stralende zon officieel geopend.© LC
Redactie KW

Vandaag werd de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke officieel geopend. Dit gebeurde in aanwezigheid van een delegatie van het Middelkerkse schepencollege, onder leiding van burgemeester Jean-Marie Dedecker en Jan Van Esbroeck, CEO Sportpaleis Group. Vanavond kon men er al de kwartfinale van de Belgen op het EK volgen en ook de andere matchen zullen te zien zijn in het complex. Op 8 juli geeft Natalia er de muzikale aftrap.

“De nieuwe arena heeft de ambitie om deze zomer uit te groeien tot de muzikale hotspot aan de kust”, liet Jan Van Esbroeck weten. Ook Yves Smolders, zaakvoerder club Versuz en Ipanema Beach Bar, kijkt uit naar een fantastische zomer in Middelkerke.

“We zijn zeer blij dat we onze succesformule uit Hasselt ook naar Middelkerke kunnen brengen en de inwoners en bezoekers kunnen laten kennismaken met de unieke sfeer van Ipanema Beach. We zijn daarenboven dé ideale plek om te genieten van een hapje en een drankje voor of na een concert in de Proximus Pop-Up Arena”, aldus Yves Smolders.

Indrukwekkend

Het is de bedoeling dat de arena ook de komende jaren in Middelkerke wordt geplaatst. Het oogt allemaal heel indrukwekkend en het moet gezegd, het is mooi en gezellig. In de Ipanema Beach Club met zwembad is het mogelijk om te verpozen met een drankje.

Alle info over het programma is te vinden op www.proximuspopuparena.be . (PBM)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.