Okra Meulebeke organiseert weer fotozoektochten

De Okra-leden achter deze zoektocht: Danny Tuytens, José Debackere, Myriam Sabbe, Frank Noël en Eric Neirinck.© LUC
De Okra-leden achter deze zoektocht: Danny Tuytens, José Debackere, Myriam Sabbe, Frank Noël en Eric Neirinck.© LUC
Redactie KW

Het wordt stilaan een traditie dat de Meulebeekse Okra tijdens de zomermaanden met een reeks boeiende fotozoektochten voor jong en oud uitpakt. Dit jaar beleeft de ‘Fotozoektocht27OKRA Meulebeke’ zijn vierde editie.

“We brengen dit jaar een reeks van drie zoektochten, waar de deelnemers telkens 27 foto’s op de juiste plaats moeten plaatsen vanaf de startplaats. In totaal heeft onze huisfotograaf 617 foto’s genomen, waaruit we dan drie keer 27 foto’s selecteerden”, aldus mede-initiatiefnemer Eric Neirinck.

“Zoektocht 1 loopt door het centrum van Meulebeke over een afstand van 27 kilometer. Er wordt vertrokken aan de hoofdingang van het dienstencentrum ter Deeve, Bonestraat 24. Zoektocht 2 doorkruist onze gemeente en is 8 kilometer lang. Onderweg zijn er rustplaatsen voorzien. Er wordt vertrokken aan de hoofdingang van het dienstencentrum. Zoektocht 3 kan zowel met de fiets of met de wagen aangedaan worden. Hier worden meerdere locaties aangedaan. We doorkruisen onder meer ‘t Veld, Pittem, Tielt, de Poelberg, Marialoop en Meulebeke.”

F-kampioenschap WRV

Deze zoektocht telt mee voor het F-kampioenschap van WRV, www.wrvzoektochten.be. Ook hier dienen de 27 foto’s bij een van de locaties geplaatst te worden. Deelnemen aan deze zoektochten kan van juni tot en met september. Deelname kost 5 euro per zoektochtmap.

Deelnameformulieren zijn te bekomen na online inschrijving of in de bibliotheek, ‘t Broodmandje, het Kapelhuis, het dienstencentrum Ter Deeve alsmede bij Eric Neirinck en Kristien Callewaert (Karel van Manderstraat 52) en José Debackere (Ommegangdreef 10). (LB)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten