Nieuwe voorzitter voor Bevers feestcomité

De voorzitter van het Bevers feestcomité, Thierry Mondy, geeft de fakkel door aan Brecht Werbrouck. (foto PNW)
Redactie KW

Het feestcomité van Beveren-Leie feest voortaan met een nieuwe voorzitter. Na 14 jaar geeft Thierry Mondy de fakkel door aan Brecht Werbrouck.

Feestcomité Beveren-Leie, de organisatie achter onder meer het kermisweekend dat begin september plaatsvindt en de gloednieuwe Beverun, heeft een nieuwe voorzitter. De 33-jarige Brecht Werbrouck werd unaniem verkozen door de bestuursleden om Thierry Mondy op te volgen. Hij droeg de titel van voorzitter al sinds 2009. “Thierry gebruikte zijn jarenlange ervaring als ceremoniemeester om ook Beveren Kermis iedere keer weer als één groot feest perfect te laten verlopen”, klinkt het. Het bestuur van de vereniging bedankt Thierry uitvoerig voor zijn engagement en ideeën. “Onder zijn impuls werden talrijke vernieuwingen ingevoerd en werd de kermis sinds 2014 ook steeds georganiseerd in een welbepaald thema”, zegt Brecht Werbrouck. Zo passeerden onder meer de Far West, het circus en de stripwereld de revue. “Hij is ook de bezieler van de intensieve en positieve samenwerking tussen alle deelnemende Beverse verenigingen.”

Digitale duizendpoot

Ook de kersverse voorzitter is al enkele jaren actief bij het Bevers feestcomité en liet zich volgens zijn bestuursleden opmerken als audiovisuele en digitale duizendpoot. “Hij verzorgt de website en sociale media en is ook de ontwikkelaar van het digitale bestelsysteem voor de drank, dat de sleutel tot succes is gebleken voor een vlotte kermisbar voor alle verenigingen”, klinkt het. Beroepshalve is Brecht, die in de Kleine Heerweg woont, actief als audiovisueel technicus bij het ICT-bedrijf Sovilux uit het Oost-Vlaamse Deinze. De volgende editie van Beveren Kermis, met Brecht Werbrouck aan het roer, vindt plaats van 31 augustus tot 3 september 2023. (PNW)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.