Interactieve gezinswandeling rond Pietje Pinkelhout

Redactie KW

Vanaf zaterdag 12 december tot en met zondag 4 april organiseert het gemeentelijk team Ontspannen voor het eerst een interactieve gezinswandeling doorheen Langemark. Rode draad of beter gezegd figuur doorheen deze wandeling is Pietje Pinkelhout.

“Pietje Pinkelhout is een heel slim mannetje. Elke keer komt Pietje met een nieuw en fantastisch idee op de proppen. Wat Pietje deze keer uit zijn mouw heeft getoverd, kom je te weten tijdens deze interactieve wandeling”, glimlachen de medewerkers van het gemeentelijk team Ontspannen.

Deze gezinswandeling van zo’n vier kilometer leidt je doorheen de straten van Langemark. Onderweg kom je verschillende illustraties tegen die je mee laten genieten van het nieuwe plannetje van Pietje Pinkelhout. Via je smartphone met QR-scanner kun je de verschillende verhaalfragmenten ook laten voorlezen.

Opdrachtjes

De Pietje Pinkelhout-wandeling loopt langs drie speelpleinen van Langemark. Op acht verschillende stopplaatsen kun je het verhaal beetje bij beetje ontdekken. Pinkelhout zorgt bij vier van de acht stopplaatsen voor leuke opdrachtjes.

De start van de wandeling bevindt zich aan de achterkant van het Gemeentehuis, richting de vijver. De deelname is gratis. De routekaartjes zijn te vinden bij de startplaats.

Meer info: jeugd@langemark-poelkapelle.be of bel naar 057 49 09 17. (pco)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.