https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gratis trainen op opendeurdag Fitters

Hendrik Cobbaert en Filip Van Hulle stellen trots de nieuwe gym Fitters voor. (foto Davy Coghe) © Davy Coghe Davy Coghe
Redactie KW

De uitbaters van Fitters, het voormalige Continental Gym, organiseren op zaterdag 11 september een feestelijke opendeurdag in hun nieuwe vestiging aan het Waggelwater. “Iedereen mag die dag gratis komen trainen”, zegt uitbater Hendrik Cobbaert.

Het zal intussen al zo’n twee jaar geleden zijn dat uitbater Hendrik Cobbaert en zijn team het haast legendarische Continental Gym aan de Peterseliestraat, waar zoveel krachtpatsers kwamen trainen, verruilde voor een nieuw en groter pand in de Dirk Martensstraat. Erg veel plezier hebben ze daar helaas nog niet aan gehad want de fitnesscentra bleven als gevolg van de coronacrisis heel lang gesloten.

Grootste trainingszaal van West-Vlaanderen

“Maar nu willen we dus zoveel mogelijk mensen laten kennismaken met Fitters en onze infrastructuur. Die is wel vijf keer zo groot als op de vorige locatie en ik durf zeggen dat we de grootste trainingszaal van West-Vlaanderen hebben”, zegt zaakvoerder Hendrik Cobbaert. “Quasi alle toestellen, zowel voor kracht als voor cardio, zijn nieuw en we hebben ook een eigen ‘martial arts’ club binnen Fitters.”

Tijdens de opendeurdag op zaterdag 11 september zal de bekende worstelaar Bernard Vandamme – die jarenlang bij Continental trainde en nu ook kind aan huis is bij Fitters – de Fitters Cup presenteren.

Gratis dagticket

“Het gaat om een reeks avontuurlijke opdrachten rond zowel kracht, cardio als behendigheid. Zoals bijvoorbeeld zo lang mogelijk blijven zitten op een mechanische rodeostier, een bungee sprint doen (zo ver mogelijk lopen met een gespannen elastiek rond je middel, red.), of met een echo bike rijden, waarbij je niet alleen fietst met je benen maar ook met je armen”, legt Hendrik uit.

Iedereen vanaf 16 jaar kan deelnemen; inschrijven hoeft niet. Er zijn veel mooie prijzen en de winnaar krijgt zelfs een levenslang gratis toegangsticket voor Fitters. Ook los van deze Fitters Cup loont het de moeite om eens langs te komen want iedereen krijgt een gratis dagticket om te trainen. Er zijn bovendien leuke ‘goodies’ voor iedereen.”

Info: https://fittersgym.be

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten