Festival Dreambeats in Kortemark voor tweede jaar op rij uitgesteld

Voor het tweede jaar op rij geen Dreambeats aan de Krekemeersen in Kortemark.© Facebook Dreambeats
Voor het tweede jaar op rij geen Dreambeats aan de Krekemeersen in Kortemark.© Facebook Dreambeats
Tim Vansteelandt

Dreambeats, het populaire dancefestival aan de Krekemeersen in Kortemark, gaat voor het tweede jaar op rij niet door. De zevende verjaardag van Dreambeats zal gevierd worden op 25 juni 2022. Ook de allereerste editie van Popmasters wordt uitgesteld.

Dreambeats kon in 2020 niet plaatsvinden omwille van de coronacrisis en ziet zich genoodzaakt om ook de editie van 2021 te annuleren. Het dancefestival moest normaal gezien eind juni plaatsvinden aan de Krekemeersen in Kortemark. “We hadden niets liever gewild dan jullie allemaal te verwelkomen in juni, maar dat is helaas niet mogelijk”, klinkt het in een mededeling op Facebook. “De veiligheid en gezondheid van onze bezoekers, medewerkers en artiesten staat voorop. We kijken er naar uit om Dreambeats beter en sterker dan ooit terug te brengen in 2022.”

Alle gekochte tickets blijven geldig. “Aan iedereen die zijn ticket van 2020 omzette naar eentje voor 2021: bedankt! Jullie loyaliteit en steun in deze donkere dagen is voor ons de drijfveer om te blijven doorgaan”, klinkt het voorts.

De eerste editie van Popmasters, een festival met onder meer De Kreuners en Guy Swinnen op de line-up, wordt uitgesteld naar 24 juni 2022.

Posted by Dreambeats on Thursday, March 25, 2021

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.