Feestcomité Woesten pakt uit met een goedgevuld kermisprogramma

Woesten is klaar voor Sinksenkermis. We zien v.l.n.r. achteraan Donaat Blanckaert, Koen Sampers, Bram Coppein, Tim Schoonaert, Chris Boone, Jelle Lecluse en Tibo Sticker. Op de bank zitten Gerdien Calliau en Stefanie Braem en leunend op de bank Andy Vandenbroucke. © RVL
Ria van Lerberghe
Ria van Lerberghe Medewerker KW

Het feestcomité van Woesten maakt zich op om de jaarlijkse Sinksenkermis van Woesten in goede banen te leiden. Alles gaat door op en rond het marktplein.

Op vrijdag 3 juni wordt om 19 uur het startschot gegeven met een gratis openingsreceptie die aangeboden wordt voor de inwoners van Woesten. Nadien is er sfeermuziek.

Fietsen en muziek

Op zaterdag 4 juni gaat Roend Roest’n door. Fietsen door de landelijke wegen van Woesten, op adem komen met een hapje en een drankje en gelegenheid tot het bezoeken van de klassen van VBS Onze Ark. Dit is een organisatie van de schoolsportraad, het oudercomité en VBS Onze Ark.

De Koninklijke Harmonie St. Cecilia Vleteren brengt vanaf 18 uur wat sfeer in de straten met een wandelconcert. Om 19 uur opent de feesttent haar deuren met om 21.30 uur een gratis optreden van de coverband ‘The Hotties Band’.

Clown Stef

Op zondag 5 juni kan men vanaf 11.30 uur genieten van een uitgebreide barbecue in de tent. Info en kaarten voor de barbecue zijn te verkrijgen bij de leden van het feestcomité ofwel via 0478 77 59 04.

Op Pinkstermaandag 6 juni worden de kinderen tussen 14 en 17 uur getrakteerd met een optreden van clown Stef, met aansluitend van 17 tot 18 uur gratis kermisritjes (tot 12 jaar).

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier