De Chalet: pop-up winterhut langs het kanaal

Schepen Trui Lievens.
Redactie KW

Begin december verrijst er in Ingelmunster een heuse winterhut aan het kanaal: De Chalet. De blokhut staat van 3 tot en met 12 december naast de Brigandsbrug, aan de Valoratoren. In De Chalet zullen er allerlei leuke winterse activiteiten plaatsvinden, ook Ingelmunsterse verenigingen kunnen er iets organiseren.

Het programma van De Chalet staat nog niet vast, want daarvoor rekent het gemeentebestuur nog op de input van de verenigingen. Ingelmunsterse clubs die een leuk, creatief idee of een tof concept hebben voor een activiteit, kunnen De Chalet daarvoor gebruiken. Er zijn verschillende tijdsblokken gereserveerd waarop verenigingen de gezellige skihut kunnen inpalmen voor een interessante workshop, boeiende lezing of een andere leuke winteractiviteit. Er zal plaats zijn voor ongeveer 90 personen. Ook de Ingelmunsterse scholen kunnen eventueel gebruik maken van De Chalet.

Schepen van evenementen Trui Lambrecht is alvast enthousiast: “Zelf zullen we vanuit de gemeente ook enkele kleine events organiseren in De Chalet, zoals bijvoorbeeld een filmavond of enkele kleine optredens. Maar voor de rest stellen we de winterhut ter beschikking van de verenigingen. We hopen dat er een heel breed aanbod komt, zodat er voor elk wat wils is. De Chalet wordt de plaats bij uitstek deze winter om samen leuke momenten te beleven in een gezellige kerstsfeer!”

Verenigingen die de gezellige wintersfeer al voelen en een creatief idee hebben, kunnen dit doorgeven voor woensdag 6 oktober. Alle info en het inschrijvingsformulier: www.ingelmunster.be/dechalet

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier