Nieuwe uitbater voor cafetaria Extra Time aan sportcomplex van Ichtegem

Een ruime delegatie van het gemeentebestuur kijkt samen met de nieuwe uitbater Joeri Samson toe hoe burgemeester Jan Bekaert de cafetaria Extra Time officieel opent. © Foto Coghe
Redactie KW

Vanaf 1 oktober nam Joeri Samson (45) de fakkel, het is te zeggen de uitbating van de cafetaria Extra Time aan het sportcomplex van Ichtegem, over van David Taelman. Die laatste moet stoppen om gezondheidsredenen. Joeri is van Brugge afkomstig en heeft daar heel wat horeca-ervaring opgedaan. Zo werkte hij in het gekende biercafé De Garre en het bierrestaurant Den Diever.

“Recentelijk nog deed ik regelmatig flexijobs in de horeca als bijverdienste”, vertelt Joeri. “Eigenlijk was het altijd mijn droom om een tearoom of een bar bij een sportcentrum uit te baten. Toen ik hoorde dat hier een plaats vrij kwam heb ik dan ook niet geaarzeld.”

“Het bestaande concept ga ik in eerste instantie behouden en ik zie wel waar ik eventueel kan uitbreiden. Plug en play dus. Ik kijk wel uit naar de aangekondigde vernieuwing van het speelplein, wat een extra troef moet worden voor deze zaak. Mijn vriendin Deborah en ik wonen nu nog in Diksmuide, maar zoeken een plaatsje om te wonen in Ichtegem.”

De Extra Time is open op dinsdag, donderdag en vrijdag vanaf 16 uur, woensdag vanaf 12 uur en zaterdag en zondag vanaf 11u30.

(RI/foto Coghe)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier