Bar Abbaye brengen offers aan de weergoden met ludieke actie: 1 + 1 gratis voor elke Frank en Sabine

© StudioGDL
Redactie KW

Voor elke Frank en Sabine is Bar Abbaye is Oudenburg the place to be, want tot 21 juli genieten deze naameigenaars van de actie 1 + 1 gratis cocktails, drankjes, hapjes… Je leest het goed: iedereen met de voornaam ‘Frank’ of ‘Sabine’ op zijn/haar identiteitskaart krijgt een week lang elke consumptie dubbel, terwijl je maar eentje hoeft te betalen.

“We moeten van deze zomer zelf het beste maken. Het rijk van de vrijheid is nabij werd ons gezegd voor de zomer. Na de slepende maanden van binnen zitten hunkert iedereen naar een zonnige zomer. Daarom zet Bar Abbaye, inmiddels een team van 35 mannen en vrouwen sterk, een actie op touw om de weergoden gunstig te stemmen”, zeggen de organisatoren.

“We zijn een jaar geleden begonnen met Bar Abbaye te midden de coronacrisis. Grote plannen gemaakt voor corona bleken hoe langer hoe meer niet meer haalbaar. We waagden echter de sprong om er, rekening houdend met de maatregelen, toch het beste van te maken”, zegt Simon Bronders.

Vriendschap en zonneschijn

En met succes. Bar Abbaye is inmiddels een begrip geworden en mag zich tot de beste zomerbars van West-Vlaanderen rekenen. Hoewel de zomer van 2021 nog geen zonnige zomer is geweest, rekent het team van Bar Abbaye erop dat ze vol zonneschijn en vriendschap zal zitten. Om dit extra in de verf te zetten lanceert het team een ludieke actie met een knipoog naar twee van hun favoriete weerapostelen: Frank Deboosere en Sabine Hagedooren. Iedereen met Frank of Sabine als voornaam op de identiteitskaart mag zich de volgende twee weken verwachten aan dubbele porties cocktails en/of lekker eten. “Als 2021 ons al een iets geleerd heeft, dan is het dat we er zelf het beste van moeten maken. En er het beste van maken, dat doen we beter samen”, vindt ook Sybren Taillieu.

“Dus, Frank en Sabine, als jullie de komende twee weken in de buurt van Oudenburg zijn: spring eens binnen. Hef het glas op een zonnige zomer, en wij geven je graag nog een glas extra”, knipoogt Nick Van Den Kerchove. “En Sabine – als je dit leest: I love you!” (LIN/PS)

De actie loopt tot 21 juli. Bar Abbaye vind je aan de Marktstraat 1 in Oudenburg en is op weekdagen open van 14 uur tot 1 uur en in het weekend van 12 uur tot 1 uur. Meer info op de Facebookpagina.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier