AZ Delta zingt uit volle borst tijdens Week van de Zorg

© gf
© gf
Redactie KW

Medewerkers zongen op dinsdag 16 maart op de verschillende campussen van het ziekenhuis AZ Delta ‘Ik hou van u’ van Stijn Meuris.

Ze hadden de liedjestekst herschreven. “Wij waren bijna echt vergeten, hoe schoon het zorgen wel kan zijn. Zieken genezen en mensen verplegen, hoe schoon het leven hier kan zijn. We waren uit het oog verloren, hoe warm AZ Delta wel kan zijn. We houden vol en gaan nog verder, corona wordt verleden tijd”.

Met een 30-tal medewerkers hebben ze het aangepaste lied gezongen op een plek achter het ziekenhuis in Rumbeke. Het miezerige weer was spijtig genoeg de spelbreker.

 © gf
© gf

“Deze ludieke zangstonde in openlucht hebben we georganiseerd om het samenhorigheidsgevoel aan te scherpen en elkaar tijdens de Week van de Zorg extra te ondersteunen” benadrukken Lowie Beirnaert en Valerie Stichelbaut, respectievelijk van de communicatie- en de personeelsdienst.

Donderdag en vrijdag krijgen alle medewerkers van het ziekenhuis een mok met een leuke spreuk: ‘Je steekt er met kop en koffie bovenuit’ of ‘Jij bent mijn kopje koffie/thee… jij kiest’ als extraatje voor het gepresteerde werk. (AD)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.