De klanten kwamen zoals steeds hun groenten en vlees kopen. Wel moesten ze het zonder kippenkraam stellen. Omdat de betrokken handelaars pas gisteren om 15 uur op de hoogte gebracht werden dat de markt zou kunnen doorgaan was het voor sommigen logistiek niet meer mogelijk om alles op tijd klaar te stomen.

De aanwezige handelaars waren niet mistevreden met de opkomst en de verkoop. De markt in Zeebrugge is samen met die van Lissewege de enige markt die voorlopig nog kan doorgaan in de Brugse regio. (JVM)

De klanten kwamen zoals steeds hun groenten en vlees kopen. Wel moesten ze het zonder kippenkraam stellen. Omdat de betrokken handelaars pas gisteren om 15 uur op de hoogte gebracht werden dat de markt zou kunnen doorgaan was het voor sommigen logistiek niet meer mogelijk om alles op tijd klaar te stomen. De aanwezige handelaars waren niet mistevreden met de opkomst en de verkoop. De markt in Zeebrugge is samen met die van Lissewege de enige markt die voorlopig nog kan doorgaan in de Brugse regio. (JVM)