Vriendinnenkomedie ‘Vapeurs’ plant al een vervolg… in de sneeuw

Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

De première in de Rode Zaal van het Fakkeltheater trok alvast een hele resem nieuwsgierige genodigden. Ook het Vlaamse publiek heeft er zin in, want de beschikbare plaatsen van ‘Vapeurs’ zijn schaars. Er werden dan ook al plannen gesmeed voor een vervolg: ‘Vapeurs 2’, in de sneeuw in januari 2019. Tickets zijn nu al te boeken.

‘Vapeurs’ is een échte vriendinnenkomedie, waarin vier dames leren omgaan met de typische kwaaltjes van vrouwen. Deze swingende komedie gaat alvast het spook van de overgang niet uit de weg. Door en vooral over vrouwen, dus. Nachtelijke zweetbuien, vergeetachtigheid, stemmingswisselingen… Het komt allemaal aan bod in de vorm van herkenbare verhalen, grappige scènes en regelmatig ook een heerlijke song.

Deze komedie wordt gespeeld door vier bijzonder straffe actrices : Ann Tuts, Lulu Aertgeerts, Nele Goossens en Anne Mie Gils. (PADI – foto’s FODI)

‘Vapeurs’, Fakkeltheater in Antwerpen nog te zien tot en met zondag 5 november. Tickets – ook voor ‘Vapeurs 2’ – via www.uitgezonderd.be.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.