Vriendinnen openen pop-up boetiek in Adolf Buylstraat

Damesboetiek ‘BEAU ET LOU’ opent tijdelijk de deuren in de Adolf Buylstraat in Oostende. Vriendinnen Sharon Schoonvaere (41) en Caroline Lauwers (41) wagen één maand lang hun kans om in het centrum van de stad de harten van de dames, jong en minder jong, te veroveren met hun eigen exclusieve kledinglijn, aangevuld met een uitgebreid assortiment aan kleedjes, broeken, truien en leuke hoedjes.

Sharon Schoonvaere (41) en Caroline Lauwers (41).© Fons Roets
Sharon Schoonvaere (41) en Caroline Lauwers (41).© Fons Roets

D

De werken aan de renovatie van de Adolf Buylstraat zijn nog volop bezig, maar dat houdt het duo niet tegen om hun droom waar te maken. “Sharon is al heel haar leven actief in mode en kledij en heeft een boetiek in Torhout”, vertelt Caroline. “Ik ben vroedvrouw en koester al vele jaren een passie voor mode en kledij. Samen hebben we een eigen kledinglijn ontworpen met originele kledij voor jonge meisjes en dames. Met ‘BEAU ET LOU’, niet toevallig de namen van de kinderen van Sharon, mikken we op een breed publiek. Je vindt er modieuze kledij voor elke dag, maar ook voor feestelijke gelegenheden. Belangrijk is dat alles gemakkelijk aanvoelt en betaalbaar blijft en toch aantrekkelijk is voor de dames.”

Webshop

“Begin november lanceerden we een webshop en de reacties waren goed tot overweldigend. Door de coronamaatregelen was het moeilijk om volledig tot ontplooiing te komen. Daarom hebben we, trots op onze creaties en ambitieus zoals we zijn, de koppen bij elkaar gestoken. Het resultaat is de opening van onze pop-up winkel in de meest modieuze straat van Oostende, de Adolf Buylstraat. Het pand, aan huisnummer 24, is vrij tot begin februari en we hebben de sprong gewaagd. Mode is onze passie. ‘BEAU ET LOU’ is een try-out van een maand, waarin we onze exclusieve kledinglijn combineren met een heel assortiment van modieuze kledingstukken en accessoires, die we speciaal, qua stijl en kleur, besteld hebben in Italië. We hopen dat onze pop-up keuze aanslaat en dat we misschien, na 15 januari, een vervolg mogen breien aan ons spannend avontuur met een nieuwe boetiek in Oostende.” (FRO)

‘BEAU ET LOU’ is ook te vinden op Facebook, Instagram (#BEAUETLOU) en op het internet via www.BEAUETLOU.com . De winkel is dagelijks open van 10 tot 18 uur. Sharon en Caroline verwelkomen je er graag en maken een mooie verpakking voor je aankoop en voor cadeaubonnen.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.