Vrienden zorgen voor Winky’s laatste rustplaats

De medewerkers aan de benefiet voor Winky © (foto GJZ)
Redactie KW

Collega’s en vrienden van Kevin Vanterwyngen, die samen met zijn vriend en collega Frederic op 30 juli bij een tragisch quadongeval in het buitenland het leven liet, organiseerden een benefiet om hem een mooie rustplaats te geven.

“Kevin had een moeilijke tijd achter de rug en had nog weinig familie. Hij was evenwel een toffe collega en vriend, zodat we hem alsnog een mooie rustplaats willen geven. Vandaar dat we nu een benefiet organiseerden in lokaal ‘t Damberd.”, zegt Bjorn Deprez.

Men organiseerde zaterdagavond 17 november een spaghettiavond om geld in te zamelen. “Niet toevallig op 17 november, want dan zou Winky, zoals we hem noemden, 29 jaar geworden zijn. We hadden gehoopt om zo’n 7.000 euro bijeen te krijgen, maar nu al kunnen we zeggen dat we aan een hoger bedrag zullen komen. De spaghettiavond is uitverkocht en van heel wat mensen mochten we een schenking ontvangen. Er zal dus wellicht overschot zijn, maar dit zullen we schenken aan een goed doel dat rond verkeersslachtoffers werkt.”

(GV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier