De vrachtwagen had twee zware, splinternieuwe tractoren op zijn aanhangwagen staan. Eén tractor kon er afrijden, de tweede tractor moest met een kraan van een takelwagen van de oplegger worden getakeld. Het gevaarte zonk weg in de natte berm bij het kruisen van een tegenligger en kwam schuin te liggen tegen de kant van het grachtje.

De tractors zijn door het ongeval niet beschadigd. Nadat de tractor van de oplegger is verwijderd, zal ook nog de vrachtwagen uit de gracht moeten worden gesleept.

De Julaenestraat werd gedurende de takeling langs beide kanten afgesloten.

(JT)

De vrachtwagen had twee zware, splinternieuwe tractoren op zijn aanhangwagen staan. Eén tractor kon er afrijden, de tweede tractor moest met een kraan van een takelwagen van de oplegger worden getakeld. Het gevaarte zonk weg in de natte berm bij het kruisen van een tegenligger en kwam schuin te liggen tegen de kant van het grachtje.De tractors zijn door het ongeval niet beschadigd. Nadat de tractor van de oplegger is verwijderd, zal ook nog de vrachtwagen uit de gracht moeten worden gesleept.De Julaenestraat werd gedurende de takeling langs beide kanten afgesloten.(JT)