Voorzitter van SP.A Kortemark Frank Rondelez overleden: “Een heel nederige, maar wijze man”

Frank Rondelez is donderdag overleden.© Jan Darthet
Frank Rondelez is donderdag overleden.© Jan Darthet
Tim Vansteelandt
Tim Vansteelandt Adjunct-hoofdredacteur

De Kortemarkse afdeling van SP.A rouwt om het verlies van voorzitter Frank Rondelez. Hij overleed op kerstavond op amper 66-jarige leeftijd. “Een enorme klap”, zegt Tim Deweerdt, gemeenteraadslid voor de overkoepelende lijst Content in Kortemark.

Frank Rondelez (66) overleed op donderdag 24 december. “Frank lag sinds een tiental dagen in het ziekenhuis, maar het nieuws kwam toch als een enorme klap”, reageert Tim Deweerdt, fractieleider van Content in de Kortemarkse gemeenteraad. Content is een overkoepelende lijst, waar SP.A deel van uitmaakt.

“Frank was een heel goede kameraad. De laatste jaren was hij vooral achter de schermen betrokken, maar ik had nog heel veel contact met hem. Hij was voor mij veel meer een vriend dan een kennis uit de politiek. Frank was in mijn ogen een heel nederige, maar wijze man.”

Frank Rondelez was getrouwd met Linda Compernolle. Het echtpaar woonde in de Tuinwijk. Door de nationale veiligheidsmaatregelen zal het afscheid plaatsvinden in beperkte kring. (TV/Rouw Logghe)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier