Voormalig Waregemnaar lanceert consultancybedrijf in volle coronacrisis

De markt, technologie, klanten, het aanbod en koopgedrag veranderen voortdurend. Verkoopteams staan steeds voor nieuwe uitdagingen. “Wind-Wijzer reikt bedrijven een totaaloplossing voor al hun verkoopvraagstukken aan”, vertelt de Waregemse oprichter Xander Pruvoost. Deze Oost-Vlaamse start-up biedt field&sales coaching, sales consultancy en interim sales management aan.

Xander Pruvoost (35) uit Waregem is sinds 2007 actief in verkoop, eerst als fieldverkoper, daarna als salesmanager. Hij werkte in een brede waaier aan bedrijven en sectoren.

“Dankzij mijn ervaring ken ik de uitdagingen, bezorgdheden en twijfels van verkopers en salesmanagers”, legt Xander uit. “Met Wind-Wijzer wil ik mijn kennis, praktische inzichten en oplossingen delen om ondernemingen te begeleiden naar duurzaam verkoopsucces.”

“Als field & sales coach wil ik verkopers trainen om het volle potentieel uit zichzelf en uit verkoopgesprekken te halen.”

“Onder het luik van sales consultancy adviseert Wind-Wijzer bij strategische verkoopvraagstukken en rekrutering van commerciële profielen.”

“Als interim sales manager bied ik dan ook flexibele ondersteuning van verkoopteams aan.”

“Elke onderneming, verkoopteam en hun uitdagingen zijn uniek”, zegt Xander Pruvoost. “Maatwerk is dan ook cruciaal om de beste resultaten te boeken. Bij elk project analyseer ik eerst de situatie, het budget, de doelstellingen en de gewenste deadline. Op basis van deze informatie teken ik een traject op maat uit met persoonlijke begeleiding, praktijkgerichte oplossingen en meetbare resultaten”, aldus Xander.

Meer info: www.wind-wijzer.be, welkom@wind-wijzer.be; +32 470 17 92 88.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.