Lode Pauwels, organisator van het nazomerfestival Leffingeleuren, heeft woensdag bekendgemaakt dat het festival dit jaar definitief niet doorgaat. Enkele weken geleden werd nog aangekondigd dat het een Leffingeleuren Open Air zou worden, maar door de recente maatregelen van de Veiligheidsraad is het niet mogelijk om zelfs in open lucht dergelijk festival te laten plaatsvinden.

"Met spijt in het hart zal er voor het eerst in 44 jaar geen Leffingeleuren plaatsvinden in september", laat Lode Pauwels weten. We kijken uit naar volgend jaar. Leffingeleuren zal dan plaatsvinden op 10, 11 en 12 september."

De reeks 'Slag van de molen' die wordt georganiseerd door Muziekclub De Zwerver wordt wel verderezet in de Groenhagestraat in Leffinge. Die kleinschalige optredens vinden plaats op 31 juli en 1, 7, 8, 14 en 15 augustus. (PBM)

Lode Pauwels, organisator van het nazomerfestival Leffingeleuren, heeft woensdag bekendgemaakt dat het festival dit jaar definitief niet doorgaat. Enkele weken geleden werd nog aangekondigd dat het een Leffingeleuren Open Air zou worden, maar door de recente maatregelen van de Veiligheidsraad is het niet mogelijk om zelfs in open lucht dergelijk festival te laten plaatsvinden."Met spijt in het hart zal er voor het eerst in 44 jaar geen Leffingeleuren plaatsvinden in september", laat Lode Pauwels weten. We kijken uit naar volgend jaar. Leffingeleuren zal dan plaatsvinden op 10, 11 en 12 september."De reeks 'Slag van de molen' die wordt georganiseerd door Muziekclub De Zwerver wordt wel verderezet in de Groenhagestraat in Leffinge. Die kleinschalige optredens vinden plaats op 31 juli en 1, 7, 8, 14 en 15 augustus. (PBM)