Voor het eerst in 35 jaar geen Night-of-the-Proms in Antwerps Sportpaleis

Jan Vereecke (rechts) met John Miles, zijn echtgenote Bernadette Camerlynck (tweede van links) en dirigente Alexandra Arrieche.
Patrick Depypere

Sinds 1985 staat Night of the Proms onafgebroken op het programma van de grootste concertzaal in België. Want ook na 35 jaar vult het unieke concept van klassiek en pop nog steeds volle Sportpaleizen. Maar dit jaar zal Night of the Proms voor het eerst niet kunnen doorgaan. Ook de volledige tour in Duitsland en Luxemburg wordt met één jaar uitgesteld.

“We hebben lang gehoopt, maar eigenlijk moesten we nu de knoop doorhakken van iets dat we al weken aanvoelden met ons verstand, maar waar ons hart nog niet klaar voor was. Na onze zomerse Proms in Koksijde moeten we ook Night of the Proms in Antwerpen met een jaartje uitstellen. We waren klaar om onze line-up bekend te maken en de ticketverkoop liep als een trein. Maar de veiligheid van het publiek, onze artiesten en crew gaat voor alles. En voor een halflege zaal spelen vanwege de strikte maatregelen ziet niemand zitten,” aldus Jan Vereecke, CEO van organisator PSE Belgium en founding father van NOTP.

Tickets die reeds aangekocht werden voor november 2020 worden automatisch overgeplaatst naar de nieuwe data in 2021: vrijdag 19 en zaterdag 20 november. Alle ticketkopers worden vandaag via Tele Ticket Service op de hoogte gebracht. Voor meer informatie: www.notp.com.

NIGHT OF THE PROMS IN 2021

29 juli & 30 juli – Kerkplein Koksijde (Summer Edition) Met o.a. Ozark Henry, Stan Van Samang, Bart Peeters en John Miles. Meer namen worden binnenkort bekendgemaakt.

19 november & 20 november – Sportpaleis Antwerpen – Eerste namen worden in het najaar van 2020 bekendgemaakt.

Info & tickets: www.notp.com/belgie. (PADI)

https://www.youtube.com/watch?v=HQnLJFAuquk

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.