Vondels vzw viert vijfde verjaardag met aperitiefboxen

We zien Ellen Desender, begeleidster van Het Minnehuis en lid van het feestcomité Vondels, en Marijke Bervoet. (foto EG)
Redactie KW

Vondels vzw had het vijfjarig bestaan met een groot feest willen vieren, maar het coronavirus heeft die plannen doorkruist.

“Heel jammer, maar meteen ook een uitdaging voor het feestcomité om andere manieren te bedenken om feest te vieren voor onze cliënten”, zegt Bianca Decroix. “Ons feestcomité heeft naar een coronaproof alternatief gezocht en kwam met een fantastisch idee. Deze maand zullen alle cliënten van Vondels een aperitiefbox krijgen. Zo kan iedereen in zijn eigen bubbel meevieren en klinken op vijf jaar Vondels. De boxen zullen aan huis geleverd worden. Op die manier kunnen we ook nog een praatje maken bij de overhandiging.”

“Ons dagcentrum, Het Minnehuis in Wervik, helpt mee met die initiatief. Wie wil kan ook zo’n aperitief-box schenken voor 20 euro. We kunnen de box ook personaliseren.De opbrengst van de aperitief-boxen gaat naar ons bakfietsproject in Veurne. De elektrische bakfietsen zullen ingezet worden door onze cliënten als boodschappendienst en om uitstapjes te doen op een ecologische manier.” (EG)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier