Eind juni organiseerde het comité van de Volkse Kermis Anzegem opnieuw een groots feest waarvan de opbrengst nu al 33 jaar lang naar goede doelen gaat. Dit jaar kon men het fabelachtig bedrag van 12.000 euro schenken aan drie goede doelen.

"Drie organisaties krijgen elk ongeveer 4.000 euro die ze kunnen besteden aan zaken die hen het meest geschikt lijken. Het MFC De Hoge Kouter in Kortrijk, Groep Ubuntu in Zwevegem en het woonproject voor mensen met een beperking Drieweg in Anzegem", zegt Frank Veys van de Volkse Kermis.

De overhandiging van de cheques gebeurde in de gebouwen van Groep Ubuntu in Zwevegem. (GJZ)

Eind juni organiseerde het comité van de Volkse Kermis Anzegem opnieuw een groots feest waarvan de opbrengst nu al 33 jaar lang naar goede doelen gaat. Dit jaar kon men het fabelachtig bedrag van 12.000 euro schenken aan drie goede doelen."Drie organisaties krijgen elk ongeveer 4.000 euro die ze kunnen besteden aan zaken die hen het meest geschikt lijken. Het MFC De Hoge Kouter in Kortrijk, Groep Ubuntu in Zwevegem en het woonproject voor mensen met een beperking Drieweg in Anzegem", zegt Frank Veys van de Volkse Kermis.De overhandiging van de cheques gebeurde in de gebouwen van Groep Ubuntu in Zwevegem. (GJZ)