https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Voetverzorging Ine opende onlangs de deuren in de Beverenstraat

Ine Couvent staat in voor gespecialiseerde voetverzorging. © DRD
Redactie KW

Ine Couvent staat in voor gespecialiseerde voetverzorging zowel in haar parktijk als aan huis.

Ine Couvent (31) woont met haar partner Yarrid Pauwels en de kinderen Leõn, Juline en Geraud in Kuurne. Ze studeerde verpleegkunde en werkt al verscheidene jaren als zelfstandig thuisverpleegster in Deerlijk. “Tijdens mijn tweede zwangerschap had ik ergens nood aan een bijkomende uitdaging”, verduidelijkt Ine. “En dat is voetverzorging geworden. Onze voeten hebben heel wat te dragen en moeten ons hele leven mee. Ze verdienen een goede behandeling. Geef ze de aandacht die ze verdienen.”

“In mijn praktijk en aan huis sta ik in voor de passende medische voetverzorging. Een medische pedicure start met een korte anamnese bij de eerste behandeling. De basisverzorging bestaat uit desinfectie en inspectie van de voeten, nagels frezen, knippen… verder behandel ik nagelaandoeningen zoals ingegroeide nagels en schimmelnagels en huidaandoeningen zoals kloven, eelt, eeltpitten en likdoorns. Elke sessie eindigt met een verzorgende voetencrème aangepast aan het huidtype. Ik werk enkel volgens afspraak.” (DRD)

Info: Voetverzorging Ine, Beverenstraat 24, Deerlijk, 0479 39 27 30, info@voetverzorging-ine.be en www.voetverzorging-ine.be.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.