Voetjebal zoekt nog twee deelnemers om voorjaarssessie op te starten

© (gf)
Redactie KW

Op zondag 12 januari wordt de aftrap gegeven voor een nieuwe reeks.

Een tweetal jaar geleden nam voetbalschool Atletico het initiatief om voetjebal te introduceren in de regio. Ondertussen is Atletico al toe aan zes locaties. Het is een voetballend speelconcept voor peuters en kleuters.

Manager Eddy Van Oost legt uit: “Samen met een van de ouders leren de kinderen omgaan met een bal en maken ze een kennis met een voetbal. Al is voetballen niet het enige wat ze doen. Ook spelletjes, coördinatie- en spieroefeningen komen aan bod. Dat bevordert de ontwikkeling van hun prille persoonlijkheid en taalontwikkeling. Bovendien beleven de ouders een unieke ervaring met hun kind, onder deskundige begeleiding van een speciaal opgeleide trainer.”

Voetbalpakje

De voorjaarssessie van Voetjebal begint op zondag 12 januari in de sporthal van Pittem. Er is zeker al één groepje actief om 10 uur. Er is een tweede groepje voorzien om 11 uur. Daarvoor is men nog op zoek naar twee deelnemers. Een les duurt 45 minuten en kost 9 euro. Een sessie bestaat uit tien lessen. Bij de eerste inschrijving betaal je 35 euro extra voor een leuk voetbalpakje.

Inschrijven kan via www.atletico.be.

(Nele Sabbe)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier