Voetbaltornooi en muziekfestival Festival 4 Friends in Lauwe kiest MFC Gentbrugge als goed doel

Afwachten of er ook dit jaar gefeest zal kunnen worden in Lauwe. © OV
Christophe Lefebvre
Christophe Lefebvre Medewerker KW

Festival 4 Friends, het jaarlijkse voetbaltornooi en muziekfestival in Lauwe, kiest ook dit jaar een goed doel. MFC Gentbrugge mag dit jaar op een stevig duwtje in de rug rekenen.

Corona of niet, de organisatoren van Festival 4 Friends proberen alvast positief richting zomer te kijken en zijn gestart met het uitleggen van de krijtlijnen voor de editie van 2020. Voorzien om het eerste weekend van juni onveilig te maken, riep de organisatie alle volgers op om een goed doel naar voorkeur door te sturen. Net zoals voorgaande jaren werd, uit de inzendingen, één doel gekozen die zich na afloop aan een stevige cheque mag verwachten.

Autismespectrumstoornis

Dit jaar viel de keuze op MFC Gentbrugge. Het MulfiFunCtioneel centrum Sint-Gregorius in Gentbrugge vormt een belangrijke steunpilaar in het leven van de schoolgaande jeugd met een autismespectrumstoornis. Het centrum helpt en ondersteunt deze kwetsbare jongeren dagdagelijks, zodat ze kunnen uitgroeien tot zelfstandige burgers in de maatschappij.

Inschrijven voor het voetbaltornooi kan nog steeds, onder voorbehoud dan wel. De mensen van F4F houden rekening met de coronadreiging en laten via hun website weten dat, mocht het event door het virus niet kunnen doorgaan, een terugbetaling meteen zal worden uitgevoerd.

Info: www.festivalforfriends.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier