Voetbaltempel bij Bar Jacqi

Roland D'Hondt en Kevin De Deygere.© foto Luc
Roland D'Hondt en Kevin De Deygere.© foto Luc
Redactie KW

Kevin De Deygere en Roland D’Hondt zorgen ervoor dat je straks op groot scherm de wedstrijden van onze Rode Duivels kan volgen. Dat kan op de grote koer gelegen achter bar Jacqi in de Tieltstraat.

“De ingang tot het sfeerveld zal zich bevinden in de Schutterijstraat via de grote metalen poort”, legt Kevin De Deygere (35) uit. We voorzien voetbalplezier op 12 juni voor dwedstrijd tegen Rusland om 21 uur, op 17 juni voor de wedstrijd tegen Denemarken en op 21 juni voor de wedstrijd tegen Finland. We openen de locatie telkens twee uur voor aanvang van de wedstrijden.”

Binnenkoer

“We houden ons aan de opgelegde regels. Dat betekent een maximale bezetting van 400 personen die zittend, in bubbels van vier personen, de wedstrijd kunnen volgen. Per bubbel betaal je 120 euro. In deze prijs zijn er 40 consumpties inbegrepen.”

“De binnenkoer leent zich uitermate voor een dergelijke activiteit”, pikt Roland D’Hondt (63) in. “Er is vooreerst het zitcomfort met voor iedereen een heel duidelijk zicht op het grote scherm. Verder is er nog plaats voor de nodige infrastructuur zoals een sanitair blok, een bar…”

Bob

“We vragen om zoveel mogelijk te voet of met de fiets naar hier af te zakken. Of om ervoor te zorgen dat er 1 bob per bubbel aanwezig is”, aldus Kevin. “Wie met de wagen komt, zal die kunnen parkeren op de grote bedrijvenparking van firma Moerman in de Schutterijstraat en niet op de weide in de Tieltstraat. Als nooduitgang wordt de oprit gebruikt naar de Tieltstraat.”

“We hopen alvast dat de Rode Duivels een schitterend parcours zullen afleggen en dat iedereen volgens de voorgeschreven regels kan genieten van hun spel.” (LB)

Reserveren is noodzakelijk via kevin.de.deygere@gmail.com.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.