Voetbalclub SV Moorslede lanceert borrelbox voor de feestdagen

Voor de samenstelling van de Borrelbox werd ook aan de sponsors gedacht. (foto JS)©jan_stragier;Jan Stragier Jan Stragier
Voor de samenstelling van de Borrelbox werd ook aan de sponsors gedacht. (foto JS)©jan_stragier;Jan Stragier Jan Stragier
Redactie KW

SV Moorslede lanceert in aanloop naar de feestdagen een eigen borrelbox. “We zochten naar een leuke manier om toch iets te kunnen organiseren”, aldus bestuurslid Dieter Decroy.

Nadat de gemeentelijke maatregelen onlangs terug wat versoepeld werden, zijn de trainingen bij de jeugdploegen van SV Moorslede terug opgestart. Dit tot grote tevredenheid van het bestuur.

“Je voelde wel dat de kinderen stonden te popelen om terug te komen voetballen”, aldus Dieter Decroy, bestuurslid bij SV Moorslede.

Door de coronacrisis zag de voetbalploeg ook enkele vormen van inkomsten verloren gaan. Het bestuur zocht naar een oplossing en kwam om het idee om een borrelbox samen te stellen.

“Dat is eens iets anders dan anders en past perfect bij de eindejaarsperiode die er aankomt”, aldus Dieter.

flesje picon

De voetbalclub biedt twee verschillende formules aan. De borrelbox voor twee personen kost 30 euro, een familiebox waarbij er rekening werd gehouden met de kinderen in een gezin kost 35 euro. “In de boxen vindt men lekkere hapjes en een flesje picon terug. Bij het samenstellen van de box hebben we ook gedacht aan de lokale handelaars die voetbalclub SV Moorslede een warm hart toedragen.”

Het online bestelformule voor de borrelboxen van SV Moorslede is te vinden op de Facebookpagina en de Instragrampagina van de club. De borrelboxen worden geleverd op 19 december. (BF)

Meer informatie is te verkrijgen via dieterdecroy@svmoorslede.be .

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier