Mondmaskers zullen een belangrijke rol spelen in de exitstrategie van de coronacrisis. Club wil hier zijn steentje aan bijdragen en brengt twee unieke mondmaskers op de markt.

Communicatieverantwoordelijke Kirsten Willem: "De Club Brugge-mondmaskers zijn comfortabel om te dragen, dekken neus, mond en kin en zijn vervaardigd uit hoogwaardige kwaliteitsstof. De herbruikbare mondmaskers kunnen minstens 15 keer worden gewassen op 60 graden, een ecologische oplossing dus. Door het aanbieden van deze mondmaskers aan zijn fans wil Club er mee voor zorgen dat andere, gespecialiseerde mondmaskers voorbehouden blijven voor de zorgsector."

De gepersonaliseerde mondmaskers komen in 2 verschillende ontwerpen en worden verkocht per 4 stuks voor een kostprijs van 20 euro via de webshop van Club Brugge. Per verkocht masker schenkt Club de winst, zo'n 2 euro per stuk, aan het 'Steunfonds club tegen corona', beheerd door de foundation van Club.

Wil jij ook je steentje bijdragen, surf dan naar www.clubshop.be en bestel een pakket mondmaskers. Ondertussen zijn er al 10.000 stuks verkocht.

Mondmaskers zullen een belangrijke rol spelen in de exitstrategie van de coronacrisis. Club wil hier zijn steentje aan bijdragen en brengt twee unieke mondmaskers op de markt. Communicatieverantwoordelijke Kirsten Willem: "De Club Brugge-mondmaskers zijn comfortabel om te dragen, dekken neus, mond en kin en zijn vervaardigd uit hoogwaardige kwaliteitsstof. De herbruikbare mondmaskers kunnen minstens 15 keer worden gewassen op 60 graden, een ecologische oplossing dus. Door het aanbieden van deze mondmaskers aan zijn fans wil Club er mee voor zorgen dat andere, gespecialiseerde mondmaskers voorbehouden blijven voor de zorgsector."De gepersonaliseerde mondmaskers komen in 2 verschillende ontwerpen en worden verkocht per 4 stuks voor een kostprijs van 20 euro via de webshop van Club Brugge. Per verkocht masker schenkt Club de winst, zo'n 2 euro per stuk, aan het 'Steunfonds club tegen corona', beheerd door de foundation van Club. Wil jij ook je steentje bijdragen, surf dan naar www.clubshop.be en bestel een pakket mondmaskers. Ondertussen zijn er al 10.000 stuks verkocht.