Vlottenrace voor de kleine Marie

Redactie KW

Op zaterdag 28 juni organiseren KAJ-Wulpen en De Dulle Bevers voor de achtste keer het Vlaams kampioenschap vlottenrace op het kanaal Nieuwpoort-Duinkerke in Wulpen. Dit maal ten voordele van de kleine zieke Marie.

“Marie is een meisje van tien maanden bij wie kanker is vastgesteld. Omdat dit voor de ouders Veerle en Tuur en ook voor Marie, een ingrijpende situatie is, willen wij hen financieel steunen. Omdat Veerle vroeger een van de leiders bij KAJ-Wulpen was, is het te begrijpen dat dit ons nauw aan het hart ligt. Daarom willen wij zoveel mogelijk mensen aanspreken. Iedereen kan zijn steun betuigen door langs te komen op de vlottenrace of zich in te schrijven voor het kippenfestijn.”

Florizoonebrug

“De vlottenrace op zaterdag 28 juni vindt plaats op het kanaal Nieuwpoort-Duinkerke, aan de kant Dijk tussen de Florizoonebrug en de brug van de Toekomstlaan. Het opbouwen van het vlot kan vanaf 8 uur. Indien het vlot al vooraf gemaakt is, moet men ten laatste om 11 uur aanwezig zijn. Om 14.30 uur begint de vlottentocht zelf, waarbij de vlotten een traject van 1,2km moeten afleggen met onderweg vijf praktische proeven. Op het vlot moeten er minimum vier personen zitten en alle opvarenden moeten minstens twaalf jaar oud zijn. Tijdens de dag is er randanimatie zoals een springkasteel, kindergrime en een publieksprijs.”

Voor inschrijvingen of verdere info neem je best contact op met Jonas Fabel via jonas.fabel@telenet.be of 0473/96 18 73. www. tisten.be/vlottenrace. (CJK)

Meer info ook op www.tisten.be/vlottenrace

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier