Vlaamse artiesten zingen tijdens eerste mosselweekend in Ingelmunster

Op vrijdagavond staat Angelo Martinez op het podium van de Middenstand. © PADI/Daniël
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Op vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 augustus komen er diverse artiesten zingen in zaal Middenstand in de Gravinnestraat in Ingelmunster. Tijdens de shows kan het publiek ook genieten van mosselen à volonté, beenham of stoofvlees. Op zondag 6 september is er in dezelfde zaal ook een grootse show van FamilyRadio met heel wat bekende artiesten.

“We moeten creatief blijven en daarom moeten we altijd nieuwe projecten uitdokteren om het publiek iets meer te kunnen aanbieden. Omdat er nu minder volk aanwezig mag zijn dacht ik aan een formule van eten en zingen, zodat dit toch een meerwaarde is voor onze zaak”, zegt David Galle van de Middenstand. Op vrijdag 28 augustus ben je vanaf 18.30 uur welkom voor optredens van de Dirk Duval Band, Alwin, Angelo Martinez en Michael Lanzo. Op zaterdag 29 augustus worden de deuren om 18 uur geopend en zijn er optredens van de Dirk Duval Band, The Sensations, Suzy Marrel en Kitana. Op zondag 30 augustus is de feestzaal vanaf 11 uur toegankelijk. Er zijn optredens van de Dirk Duval Band, Paul Bruna en Jan Wuytens. Er worden maximum 100 personen toegelaten. De inkom bedraagt 35 euro, inclusief mosselen à volonté, beenham of stoofvlees. Voor vegetariërs is er een groentenburger voorzien. Wie enkel de show wil bijwonen, betaalt 20 euro in voorverkoop en 25 euro aan de deur. Eén weekendkaart kost 75 euro. Kinderen tot zes jaar moeten niet betalen. Tot 10 jaar kost het 20 euro, inclusief eten. Wie eet, krijgt de mooiste plaatsen toegewezen. Reserveren is verplicht op 0485 28 47 77. De reservatie is enkel geldig na storting van het bedrag op rekeningnummer BE04 7360 4986 4431.

Komende zondagnamiddag is Jan Wuytens van de partij.
Komende zondagnamiddag is Jan Wuytens van de partij.© PADI/Daniël

Op zondag 6 september komt FamilyRadio langs naar zaal Middenstand in Ingelmunster. De lunch begint om 12 uur, de show start om 14 uur. Op de affiche staan Bandit, Mieke, Jo Vally, Kitana, Dirk Duval, Suzy Marrel, Hanny D., Peter Cody. De presentatie is in handen van Christoph Chapsis. Eén ticket voor de lunch à volonté en de beste plaatsen kost 25 euro. Vooraf inschrijven op het nummer 0485 28 47 77. Vooraf ook het bedrag storten op rekeningnummer BE67 7360 5169 3687. Voor beide evenementen is een mondmasker verplicht van zodra men de zaal betreedt tot men aan tafel zit. Wie zijn plaats verlaat, moet terug een mondmasker dragen. (PADI)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.