Vlaams Muziekfeest zet Pittemse Markt in vuur en vlam

Het optreden van de Romeo's was het absolute hoogtepunt. © JG
Redactie KW

Na enkele jaren de Vrolijke Vriendenbus van Family Radio, streek dit jaar het Vlaams Muziekfeest op zondagnamiddag 14 juli op de Pittemse Markt neer. Ook nu was het een groot succes.

Achttien jaar lang kwam Radio 2 naar de Pittemse Markt met een schare aan Vlaamse artiesten en tot 2012 zorgde Ro Burms voor een gelijkaardig gevuld programma. In 2012 organiseerde Family Radio voor het eerst de Vrolijke Vriendenbus in Pittem en dit jaar was het voor het eerst de beurt aan het Vlaams Muziekfeest.

Het doel doorheen al deze jaren bleef hetzelfde: met aanstekelijke muziek de mensen van Pittem en omstreken een namiddag met Vlaamse Artiesten en veel ambiance bezorgen, iets wat ook dit jaar goed is gelukt. Al vroeg was de Markt gevuld met muziekliefhebbers, die kwamen genieten van de liedjes van onder andere Lindsey en Jo Vally. Het optreden van de Romeo’s was alleszins een eerste hoogtepunt van een geslaagde namiddag met veel vertier en plezier. Dat kan wel tellen als voorproef op het feestgedruis van Zotte Maandag op 15 juli.

(JG)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier