Vinkenier Rik had minder aandacht voor de pastoor en meer voor de fotograaf. Organisator Stefaan Vanwynsberghe: "Wij organiseren dit voor de 61e keer en krijgen de steun van het gemeentebestuur en het centraal feestbestuur. Het is koud en daarom zal de zetting slechts een half uur duren in plaats van één uur."

Burgemeester Claude Croes: "Wij steunen dergelijk initiatief graag. Duit brengt mensen samen om te genieten van een liefhebberij en van het bij elkaar zijn." Op het einde van de zetting stonden bloemen klaar. De winnaarstrofee was voor Gino Nolf.

(MV)

Vinkenier Rik had minder aandacht voor de pastoor en meer voor de fotograaf. Organisator Stefaan Vanwynsberghe: "Wij organiseren dit voor de 61e keer en krijgen de steun van het gemeentebestuur en het centraal feestbestuur. Het is koud en daarom zal de zetting slechts een half uur duren in plaats van één uur."Burgemeester Claude Croes: "Wij steunen dergelijk initiatief graag. Duit brengt mensen samen om te genieten van een liefhebberij en van het bij elkaar zijn." Op het einde van de zetting stonden bloemen klaar. De winnaarstrofee was voor Gino Nolf. (MV)