Vijfse Gezinsbond wandelt en toost op het nieuwe jaar

Enkele bestuursleden van de Gezinsbond met vooraan Marleen De Jonghe en Rik De Smet. Daarachter staan Hans Dheedene en Dirk Feys. © IVD
Redactie KW

Het is een tijdje vrij stil geweest rond de Vijfse Gezinsbond, maar op zaterdag 4 februari vliegen zij er weer in met een pikkedonkertocht en een nieuwjaarsreceptie.

“Wij koppelen onze nieuwjaarsreceptie aan een verrassingswandeling van een viertal kilometer langs donkere en onverlichte paden. De wandeling start om 18 uur aan De Linde en fluohesjes, zaklampen en andere lichtbronnen zijn zeker aan te raden”, verklaart secretaris Dirk Feys.

“Na de wandeling staat alles klaar voor de receptie. Naast de traditionele hapjes en drankjes zetten wij als Gezinsbond de kinderen centraal met een reuze springkasteel, een ballonnenman, een schminkstand, een speel- en voorleeshoekje en ga zo maar door. Het barbecuetoestel wordt eveneens van stal gehaald om lekkere braadworsten te bakken. Deze nieuwjaarsreceptie vormt de intro op ons werkjaar met als tweede activiteit een paaseitjesraap op zaterdag 8 april. Wij verzamelen aan fruithoeve Lambrecht. Onder begeleiding van het paashaas gaat het dan richting Schoondalbos.”

Geboorteboom

“Op zaterdag 23 april organiseert het stadsbestuur samen met de afdelingen van de Gezinsbond van Waregem, Desselgem, Beveren-Leie en Sint-Eloois-Vijve de aanplanting van een geboorteboom voor de geboortes van twee jaar geleden.”

“Er zal eveneens animatie zijn en alles gaat door aan de Carmel. De betrokken ouders ontvangen nog een uitnodiging. Tot slot wil ik nog een warme oproep doen naar medewerkers om onze activiteiten te helpen ondersteunen”, besluit secretaris Dirk Feys.

(IVD)

Info: Dirk Feys 056 61 47 66 of 0473 35 02 89.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier