Vijfde samenkomst van de personeelsleden van Home Georges Theunis uit Oostduinkerke

Redactie KW

Zaterdag kwamen 42 collega’s van Home Georges Theunis uit Oostduinkerke samen voor hun jaarlijks banket in ‘t Spaans Kwartier in Izenberge.

De avond werd ingezet met een lekker aperitief en voor het aan tafel gaan werd er wat tijd uitgetrokken om even in de tuin te poseren voor de traditionele groepsfoto. Net voor de koffie kwam de postbode van Bpost binnengefietst. Voor ieder personeelslid was er nog een aangename verrassing. De mooie tafeldecoratie, waar Jenny en Trees opnieuw voor hadden gezorgd, kon na afloop van het samenzijn meegenomen worden als aandenken aan het mooie feest.

Dit jaar werden er enkele nieuwe collega’s welkom geheten. De talrijke opkomst getuigde van een goede sfeer en een altijd uitkijken naar … volgend jaar!

Iedereen liet zich het menu welgevallen en liet zich verwennen door het voltallige team van het Spaans Kwartier. Alle aanwezigen waren na afloop van het feest vol lof over de prachtige organisatie van het jaarlijkse personeelsbanket en dat stimuleerde Jenny en Trees om al opnieuw plannen te smeden voor een volgende bijeenkomst. (JTV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier