Vijf winnaars vallen in de prijzen op de feestelijke boerenmarkt in Tielt

Op de foto v.l.n.r. Eveline De Smet (bestuurslid), Marleen Michielsen (winnaar), Ivan D'Halluin (bestuurslid), Anja Dewaele (winnaar), Christophe De Smet (bestuurslid) en Hilde Vandevijvere (winnaar). De overige twee winnaars, Sofie Vervaeke en Myriam Lamote, konden er zaterdag niet bij zijn, maar hebben hun prijs ook al ontvangen. © WME
Redactie KW

De winnaars van de tombola van de feestboerenmarkt mochten hun prijs – een assortiment van producten die te vinden zijn op de boerenmarkt – in ontvangst nemen.

Het comité achter de wekelijke boerenmarkt, die weer zijn definitieve stek gevonden heeft in de Tramstraat voor het belastinggebouw, organiseert elk jaar een feesteditie. Elk kraam voorziet iets lekkers op basis van zijn aangeboden producten voor zijn klanten én er wordt voor heel wat randanimatie gezorgd.

Met paard en koets

Dit jaar vond de feestboerenmarkt plaats op 28 september in aanwezigheid van een fanfare en schminkstandjes voor kinderen, terwijl de bezoekers zich konden laten rondrijden met paard en koets. Tijdens de feesteditie kreeg elke klant per aankoop een gratis tombolalotje, waardoor ze onmiddellijk tot een van de vijf kanshebbers behoorden om op het einde van de dag in de prijzen te vallen. Marleen Michielsen, Anja Dewaele, Hilde Vandevijvere, Sofie Vervaeke en Myriam Lamote wonnen een assortiment van producten die te vinden zijn op de boerenmarkt.

(WME)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier