Dat bevestigt de woordvoerder van het ziekenhuis, Stefaan Lammertyn. Wie de mensen zijn, waar ze wonen of hoe oud ze zijn, wil het ziekenhuis niet kwijt.

Er hebben zich de laatste dagen heel wat mensen gemeld voor een test in het ziekenhuis. Slechts een tiental van hen bleken ook besmet met corona. De meeste van hen vertoonden geen ernstige sympthomen en werden in thuisquarantaine geplaatst.

"Op dit moment hebben we alles nog perfect onder controle. Ons ziekenhuis kan de afgenomen testen ondertussen ook zelf verwerken. Maar we kunnen het niet genoeg benadrukken. Houd je aan de maatregelen! Ze zijn streng, maar kunnen levens redden."

(Annelies Nollet)

Dat bevestigt de woordvoerder van het ziekenhuis, Stefaan Lammertyn. Wie de mensen zijn, waar ze wonen of hoe oud ze zijn, wil het ziekenhuis niet kwijt. Er hebben zich de laatste dagen heel wat mensen gemeld voor een test in het ziekenhuis. Slechts een tiental van hen bleken ook besmet met corona. De meeste van hen vertoonden geen ernstige sympthomen en werden in thuisquarantaine geplaatst. "Op dit moment hebben we alles nog perfect onder controle. Ons ziekenhuis kan de afgenomen testen ondertussen ook zelf verwerken. Maar we kunnen het niet genoeg benadrukken. Houd je aan de maatregelen! Ze zijn streng, maar kunnen levens redden." (Annelies Nollet)