Vijf ondernemers zorgen met groetenpakket voor genietmomentjes op afstand

Hannes D'Heedene, Jesse Vanden Broeck, Delphine Lefevre, Marie Vanoverschelde en Freek Depraetere zijn de initiatiefnemers van het Deerlijkse groetenpakket. © DRD
Redactie KW

Vijf Deerlijkse ondernemers verzorgen samen een aan huis geleverd groetenpakket. “Dat lekkere pakket zorgt voor een warm genietmomentje bij mensen die gemist worden deze dagen”, stellen de initiatiefnemers in koor. Een lichtpuntje tijdens donkere coronadagen.

De tweede lockdown raakt ons allemaal, zoveel is zeker. Cultuurcentra die noodgedwongen de deuren moeten sluiten, kleinkinderen die hun grootouders weer moeten missen, koffiehuizen die hun espressomachines even laten zwijgen… Vijf jonge Deerlijkse ondernemers blijven niet bij de pakken zitten en lanceren daarom het groetenpakket: een pakketje met zoete groeten.

“Zo willen we een lekker lichtpuntje brengen in de weken van lockdown die nog zullen volgen”, verduidelijkt Jesse Vanden Broeck van Kaart van Troje. “Bij donkere maanden denken we ook meteen aan gezelligheid, dekentjes, zoetigheid, koffie en warme chocolademelk. Dat wordt heel letterlijk vertaald naar het op-en-top Deerlijkse groetenpakket.”

Lekker pakket

Het groetenpakket bestaat uit twee glutenvrije brownies (Marie Vanoverschelde van L’Histoire De Remi), twee artisanale koekjes (Delphine Lefevre van KoekeFien), een doosje fijne chocolade (Chocolaterie Hannes D’Heedene) en een gepersonaliseerde wenskaart (Jesse Vanden Broeck van Kaart van Troje). Dat wordt ecologisch en persoonlijk geleverd met de cargofiets op een adres naar keuze door het Cargocollectief van Freek Depraetere en Jesse Vanden Broeck.

Verbondenheid

“Met dit groetenpakket willen we maximaal inzetten op nabijheid, gezelligheid en verbondenheid”, gaat Freek Depraetere voort. “De warme, fijne koffiemomentjes in het weekend met vrienden en familie worden met het groetenpakket gewoon aan huis gebracht. Het groetenpakket wordt met de fiets op een adres naar keuze geleverd in de regio Deerlijk, Waregem, Kuurne, Zwevegem, Harelbeke, Kortrijk en Heule. Om het helemaal af te maken, wordt een eigen boodschap op de bijgevoegde Kaart van Troje gedrukt. Persoonlijker wordt het niet…”

Het groetenpakket kost 19,95 euro, is beschikbaar in de webshop van Kaart van Troje en wordt elke vrijdag geleverd.”

Info: www.kaartvantroje.be, Freek Depraetere, 0477 03 25 73, info@cargocollectief.be, Jesse Vanden Broeck, 0498 63 30 82, webshop@kaartvantroje.be.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten