Vijf nieuwe gezichten in afdelingsbestuur N-VA Izegem, Hein Depoorter blijft voorzitter

Afgelopen weekend was er in zaal Sportief kaarting van de N-VA-afdeling, op zondag was er ook de verkieizing van het nieuwe bestuur en de gelegenheid voor een groepsfoto.
Wouter Vander Stricht

De leden van N-VA Izegem verkozen op zondag 20 maart 2022 een nieuw afdelingsbestuur. Hein Depoorter blijft ook de komende drie jaar voorzitter en Annelies Demey ondervoorzitter. Met Kevin Clement, Thibo Desmet, Iwan Goethals, Roderick Gors en Franzel Huyvaert treden er ook vijf nieuwe gezichten toe tot het bestuur van de Izegemse N-VA-afdeling.

De leden van N-VA Izegem bevestigden afgelopen zondag opnieuw het vertrouwen in Hein Depoorter en Annelies Demey als hun voorzitter en ondervoorzitter. Naast heel wat ervaren bestuursleden treden ook verschillende jonge mensen toe tot het vernieuwde afdelingsbestuur. “Zo blijven Kurt Beheydt, Michael Debruyne, Siegfried Denys, Bart Dewitte, Lisa Grijspeert, Jan Maertens, Huguette Oosterlinck, Evelien Vanhollebeke en Wim Verbeke ook de komende drie jaar lid van onze bestuursploeg. Nieuw zijn Kevin Clement, Thibo Desmet, Iwan Goethals, Roderick Gors en Franzel Huyvaert. En vanzelfsprekend zijn ook burgemeester Bert Maertens, de vier schepenen en alle N-VA-gemeenteraadsleden en leden van het Bijzonder Comité voor de Sociale Dienst automatisch lid van het bestuur. Samen met ons Izegems Europarlementslid Geert Bourgeois telt het nieuwe bestuur zo 30 leden. Een mooie groep om de komende jaren verder de bakens te verzetten in onze stad”, besluit voorzitter Hein Depoorter.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.