Vierde editie van ‘Back to the Sixtus’ in de Sceure in Oostvleteren

Leden van het oudercomité met v.l.n.r. Tania Inion, Heidi Vitse, Veerle Bollegier, Jolien Vandelanotte, Marijke Dochy en Ann Stragier. © (foto RVL)
Redactie KW

Op zaterdag 22 februari is er de vierde editie van de fuif ‘Back to the Sixtus’, georganiseerd door oudercomité De Akker.

Dit keer vindt die plaats in de Sceure en niet in het vertrouwde zaaltje van de vrije basisschool. Daar zijn momenteel nog grote verbouwingen aan de gang.

Het feestgedruis start al in de namiddag met een fuif voor kinderen van 2,5 jaar tot 12 jaar met als thema ‘ridders en prinsessen’. Vanaf 14 uur tot 16 uur zijn de kinderen heer en meester van de zaal. Wie verkleed komt, krijgt een gratis drankje en een zakje chips. Er is een bar ingericht voor de mama’s en de papa’s.

Vanaf 21 uur barst de zaal dan uit zijn voegen met DJ Evolution en alleen maar muziek uit de jaren 80-90 en 2000. Van 21.30 uur tot 22.30 uur is er happy hour.

Kaarten in voorverkoop kosten 5 euro, aan de deur 7 euro. Kaarten te verkrijgen bij de leden van het oudercomité of deakker@kbrp.be. (RVL)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier