Op het programma staan vandaag onder meer het domein Couthof, De Lovie en de abdij Sint-Sixtus. Er kan telkens een keuze worden gemaakt tussen 8, 16, 24 en 32 kilometer. De Vierdaagse wordt vrijdag afgesloten in Ieper.

De Vierdaagse blijft een herdenkingsmars waarbij de gesneuvelden van de beide wereldoorlogen en in het bijzonder zij die vielen op de slagvelden in de Westhoek tijdens de Eerste Wereldoorlog worden herdacht. Tot slot heeft de Vierdaagse van de IJzer ook tot doel om de wandelaars te laten kennismaken met zowel de historische als de toeristische bezienswaardigheden van de Westhoek.

(JL)

Op het programma staan vandaag onder meer het domein Couthof, De Lovie en de abdij Sint-Sixtus. Er kan telkens een keuze worden gemaakt tussen 8, 16, 24 en 32 kilometer. De Vierdaagse wordt vrijdag afgesloten in Ieper.De Vierdaagse blijft een herdenkingsmars waarbij de gesneuvelden van de beide wereldoorlogen en in het bijzonder zij die vielen op de slagvelden in de Westhoek tijdens de Eerste Wereldoorlog worden herdacht. Tot slot heeft de Vierdaagse van de IJzer ook tot doel om de wandelaars te laten kennismaken met zowel de historische als de toeristische bezienswaardigheden van de Westhoek.(JL)