Vier-programma Huizenjagers strijkt neer in Groot-Kortrijk

Griet, Bart en Lore schuimen voor Huizenjagers Groot-Kortrijk af, op zoek naar geschikte woningen voor hun klanten. © Vier
Redactie KW

Het Vier-programma Huizenjagers zit deze week in Groot-Kortrijk. Het kleurrijke trio dat op pad gaat, bestaat uit Bart, Lore en Griet. Alle drie werken ze bij voormalig deelnemers en winnaars van Huizenjagers.

De eerste huizenjager van de week is Bart. Nadat hij jaren als marketeer werkte gooide hij het roer om en koos hij ervoor om voor makelaar te studeren. Momenteel loopt Bart stage bij Optimo Zulte. Bart wil mensen kost wat kost gelukkig maken bij het vinden van een nieuwe thuis.

Lore is ook nog nieuw in de vastgoedwereld. Ze is net afgestudeerd, maar toch heeft ze al veel ervaring opgedaan in de vastgoed. Als jobstudent werkte ze al in de sector. Ze werkt vandaag bij Yvimat, onder Karen, een gewezen Huizenjager mét een trofee. Ze kan dus alles leren van de beste.

En dan is er ervaren rot Griet. Samen met huizenjagersveteraan Wesley runt ze haar eigen kantoor. Griet zorgt deze week steevast voor de vrolijke noot, want ze is niet op haar mondje gevallen en heeft een aparte aanpak.

In de afleveringen deze week, van maandag tot donderdag, gaan de makelaars op zoek naar een vijfkoppig gezin, een jong koppel, een jong gezin met een zoontje en een vrijgezel.

Huizenjagers, van maandag tot en met donderdag om 19.45 uur, op VIER.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier