Volgens de website van de school is er geen reden tot paniek en kan de school verder blijven werken onder de kleurcode geel.

De leerling liep de besmetting op buiten de school, bevestigt campusdirecteur Philip Demuynck. De gevolgen zijn beperkt doordat er heel snel gecommuniceerd werd. Slechts een klein aantal medeleerlingen blijkt een hoogrisicocontact. Zij zitten ondertussen in quarantaine. Dat de omvang beperkt kan blijven, is te danken aan de klasbubbels en eigen risico-analyse van de school. (MVM)

Volgens de website van de school is er geen reden tot paniek en kan de school verder blijven werken onder de kleurcode geel.De leerling liep de besmetting op buiten de school, bevestigt campusdirecteur Philip Demuynck. De gevolgen zijn beperkt doordat er heel snel gecommuniceerd werd. Slechts een klein aantal medeleerlingen blijkt een hoogrisicocontact. Zij zitten ondertussen in quarantaine. Dat de omvang beperkt kan blijven, is te danken aan de klasbubbels en eigen risico-analyse van de school. (MVM)