Op vrijdag is er een gratis optreden van Marcell live in café De Tonne vanaf 20 uur. Zondag 4 augustus is er vanaf 17 uur avondmarkt in een verkeersvrij deel van de Sint-Petrus en Paulusstraat. Om 22 uur wordt de straat opnieuw voor het verkeer vrij gegeven. Ook een deel van de Rumbeeksesteenweg en het Kerkplein zal verkeersvrij zijn. Diezelfde zondag is er vanaf 18.30 uur in Café De Gilde kermisfuif met dj Geert.

Op kermismaandag 5 augustus is er om 15 uur de traditionele wielerwedstrijd, 24ste Grote Prijs Odiel Defraeye voor Internationale Beloften + Elite zonder contract U23 met start aan de Gilde en aankomst aan café Torentje. Schepen Dirk Lievens verleent zijn medewerking. Op zaterdag 10 augustus is er om 17 uur barbecue in café Torentje (vooraf inschrijven) met kermisbal.

Feest met KSA

Het kermisprogramma van de KSA is opnieuw zeer uitgebreid en aantrekkelijk. Alles start met de Ladiesnight op vrijdag 2 augustus: een zomerse fuif met lieftallige obers. Zaterdag 3 en zondag 4 augustus is er kermiscafé met een zomers terras. Op maandag 5 augustus is er vanaf 20 uur een tornooi manillen, op dinsdag is er het tornooi Fifa en op woensdag 'KSA kwist'. Op donderdag kan je aanschuiven voor een breughelmaal en op vrijdag 9 augustus kan men, onder het motto KSA-bloedheet, bloed geven van 16.30 tot 19.30 uur in samenwerking met het Rode Kruis.

Grote BBQ

Het Kermiscafé blijft uiteraard ook open tijdens Zwientjeskermesse, de KSA-kidsrun en de 21ste editie van de Rolmarathon, georganiseerd door 't KOLV in het weekend van 10 en 11 augustus.

Op zondagmiddag 11 augustus is er, naar jaarlijkse gewoonte, een grote BBQ met bijhorend pasta- en groentebuffet op het kerkplein. Dat is omgetoverd tot een groot gezellig KSA-plein. (AD)