Vief seniorenknooppunt Veurne stelde programma 2020 voor

Het bestuur en medewerkers van Vief Veurne. Onderaan vlnr: Chrisje Lombaerts, Dennis Casteleyn, Jean- Pierre Pauwels, Ignace Maeckelberghe, Jaklien Bulcke, Willy Van Oost, Lieve Van Hoyweghen en voorzitter Francis Peeters. Bovenaan, vlnr: Alain Ghillebert, Stefaan Debeuf, Nicole Soubry, Mark De Tavernier, Marie- Jeanne Brouckaert en Guido De Soomer. © (Foto JT)
Redactie KW

Het bestuur van Vief Veurne stelde tijdens haar kerstfeest op maandag 2 december in het dienstencentrum ‘De Zonnebloem’ in Veurne, aan haar leden het nieuwe jaarprogramma voor.

De vereniging biedt haar leden, 50-plussers, die op zoek zijn naar uitdagingen, net dat ietsje meer. Culturele, educatieve, ontspannende activiteiten en een jaarlijkse uitstap staan opnieuw op het programma. In de waaier van mogelijkheden vinden we onder meer een boeiende spreekbeurt over de zoektocht naar de wijze waarop ons seksleven onze eetgewoonten beïnvloed heeft en nog beïnvloedt. Dit wordt gebracht door spreker Eddie Niesten op 3 februari. Op 2 maart kijkt de bekende gerechtsjournalist José Masschelein in het hoofd van moordenaars. Het wordt een geanimeerd discours op basis van waargebeurde verhalen. Op 4 mei komt Carine Caljon een spreekbeurt geven over de zoektocht naar de oorsprong en de geschiedenis van alledaagse woorden in een mensenleven. Op 28 mei is er een daguitstap voorzien naar de streek rond Poperinge waar de hoppeteelt centraal zal staan. Verder staat er nog een muziekquiz, een barbecue, en een sessie ‘Kritisch omgaan met internet’ op het programma. Wie van muziek houdt komt op 15 oktober aan zijn trekken met de Vief happening, Musiquette ‘à la Rieu’ in het Kursaal van Oostende. Ook een muzikale reis rond de wereld door ‘Indigo’ staat op het programma op 9 november.

Data en alle info via: info.veurne@vief.be

(JT)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier